augustus

• Word jij de eerste Klimaatburgemeester van Papendrecht?

25 september 2023

Wij zijn op zoek naar een Klimaatburgemeester. Woon je in Papendrecht en ben jij iemand die zich vol enthousiasme inzet voor het thema duurzaamheid in de breedste zin van het woord? Heb je bijvoorbeeld met buurtgenoten gezorgd voor meer groene daken in jouw wijk? Dan ben jij misschien wel onze eerste Klimaatburgemeester.

• Rotonde Burgemeester Keijzerweg – Veerweg aangepast

23 augustus 2023

Sinds maandagmorgen 23 augustus 2023 is de rotonde Burgemeester Keijzerweg – Veerweg weer geopend. In de voorgaande twee weken is de rotonde overzichtelijker en veiliger gemaakt.

• Theatervoorstelling Dag Mama verandert omgang met dementie

23 augustus 2023

De gemeente Papendrecht kiest een bijzondere manier om inwoners mee te nemen in de wereld van dementie. Woensdag 18 oktober komt theatervoorstelling Dag mama naar Theater De Willem, de veelgeprezen muzikale theatervoorstelling die al 300.000 mensen heeft geholpen bij de omgang met dementie. Over een vrouw die zichzelf aan het verliezen is. Met de brandende vraag voor haar dochter hoe daarmee om te gaan.