Cursus Politiek Actief vol!

Mede dankzij de oproep van burgemeester Aart-Jan Moerkerke zit de cursus 'Politiek Actief' al helemaal vol.

Update

Aanmelden voor de cursus Politiek Actief is niet meer mogelijk. De cursus zit helemaal vol.

/////////////////////

De gemeente vindt het belangrijk om Papendrechters te betrekken bij besluitvorming. Daarom is het belangrijk te weten hoe de lokale politiek is georganiseerd. Voor iedereen die meer wil weten over de gemeentepolitiek, of interesse heeft om politiek actief te worden, is er eenmalig de cursus Politiek Actief in de gemeente.

De cursus begint op dinsdag 25 mei en bestaat uit 5 bijeenkomsten. Uitgelegd wordt hoe gemeentelijke besluitvorming werkt en wat een raadslid doet. Er is een training overtuigend debatteren en de deelnemers zijn aanwezig bij een raadsvergadering.

Bent u nog niet actief in de lokale politiek? Meld u dan snel aan! Meedoen is gratis en aanmelden kan via griffie@papendrecht.nl. Voor meer informatie, kijk op: www.raad.papendrecht.nl.PAPENDRECHT plitiek actief