augustus

 • Gemeente Papendrecht start met vroegsignalering

  25 augustus 2021

  Vrijblijvende hulp bij beginnende financiële problemen

  Vanaf september 2021 start de gemeente Papendrecht met het vroeg signaleren van schulden. Als iemand betalingsachterstanden heeft bij bijvoorbeeld een verzekeraar of woningcorporatie dan is dat vaak een eerste aanwijzing voor beginnende financiële problemen. Coördinerend wethouder armoede Kees de Ruijter: 'Door er sneller bij te zijn kunnen we voorkomen dat schulden zich opstapelen. Het doel is dat iemands financiële situatie zo snel mogelijk weer gezond wordt.'

 • Vermelding in gemeentemagazine? Geef uw wijzigingen dan nu door aan Akse Media

  10 augustus 2021

  Eind dit jaar brengt Akse Media een Papendrechts gemeentemagazine uit. Heeft uw bedrijf of organisatie een vermelding in die gids of wilt u een vermelding? Geef dat dan nu door aan Akse Media.

 • Nog geen eerste prik tegen corona gehad? Kom naar de prikbus!

  10 augustus 2021

  De prikbus van de GGD komt naar Papendrecht. U kunt daar uw eerste vaccinatie tegen corona halen of vragen over vaccinatie stellen. Dichtbij, gratis en zonder afspraak.

 • Inbraak op de gemeentewerf

  09 augustus 2021

  Op de Papendrechtse Gemeentewerf aan de Willem Dreeslaan is in de nacht van zaterdag op zondag ingebroken. De politie doet onderzoek, leest de camerabeelden uit en zoekt getuigen.

 • Cultuurmagazine aan huis bezorgd

  06 augustus 2021

  Creatief Papendrecht veert op: van tekenen en talen tot dans en theater

 • Explosie bij woning in Papendrecht

  05 augustus 2021

  Bij een woning aan de Elzenzoom in Papendrecht heeft in de vroege ochtend van 31 juli een explosie plaatsgevonden. De politie doet onderzoek naar de toedracht en zoekt getuigen en camerabeelden.