Sociale Dienst Drechtsteden bouwt haar fysieke dienstverlening op

De landelijke maatregelen als gevolg van het coronavirus versoepelen. Ook de Sociale Dienst Drechtsteden gaat de dienstverlening weer opbouwen. Met gepaste maatregelen is het weer mogelijk de Sociale Dienst aan de Spuiboulevard te bezoeken.

Werkplein Sociale Dienst Drechtsteden

Werkplein Sociale Dienst Drechtsteden


In juni was de sociale dienst al de hele dag open voor afspraken, maar vanaf woensdag 1 juli is het ook weer mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen op het Werkplein van 09.00 tot 17.00 uur. Klantcomputers gebruiken of kopiëren of printen op het Werkplein is helaas nog niet mogelijk vanwege hygiënemaatregelen.

Gepaste maatregelen

De ruimten zijn aangepast zodat er 1,5 meter afstand gehouden kan worden en waar nodig zijn plexiglas schermen geplaatst. Daarnaast zijn er hygiënezuilen aanwezig. Verder gelden, zowel voor medewerkers als bezoekers, de landelijke maatregelen van het RIVM: niet komen bij ziekte of verkoudheid van jezelf of huishouden, geen handen schudden, 1,5 meter afstand houden, niezen en hoesten in de elleboog, papieren zakdoekjes gebruiken en vaak de handen wassen.

Sociale Dienst Drechtsteden bouwt haar fysieke dienstverlening op