Gemeente Papendrecht zet bedrijfsleven in de spotlights

Ook in Papendrecht hebben veel ondernemingen het zwaar door de effecten van de Coronacrisis. De steun die de gemeente ondernemingen in deze periode kan bieden is beperkt.

De belangrijkste financiële steun komt van de rijksoverheid. Maar de gemeente Papendrecht zet zich extra in om de spotlight op "onze" ondernemingen te zetten ‘Onze ondernemingen zijn divers, maken mooie producten en dragen bij aan het profiel van Papendrecht. Dat kunnen we meer laten zien en daar gaan wij onze schouders onder zetten’ aldus wethouder Pieter Paans.

Om de communicatie naar en promotie van onze bedrijven te professionaliseren is de Stichting Promotie Papendrecht (van het merk Papendrecht Verrast) gevraagd hiertoe een campagne/merk te bedenken. Daar gaan zij vorm aan geven met Papendrecht Verrast in Business. ‘Met de inzet van ons bestaande communicatie platform; bestaande uit ledschermen, website, huis aan huis uitagenda, social media kanalen en adviesteam kunnen wij de gemeente helpen het lokale bedrijfsleven snel en specifiek te ondersteunen. Daarnaast is eind juli een nieuwe app actief die de campagne van Papendrecht Verrast in Business gaat ondersteunen.’ geeft voorzitter van Papendrecht Verrast Robert Snel aan.

Beoogd effect

Peter Deege (voorzitter van de Ondernemers Vereniging Papendrecht (OVP) geeft aan dat hij verwacht dat met de inzet van Papendrecht Verrast in Business het ondernemingsklimaat, met alle verassende innovatieve en mooie bedrijven, in Papendrecht beter zichtbaar wordt gemaakt en dat onderlinge verbinding tussen de bedrijven extra wordt gestimuleerd. Deze promotie gaat ook jongeren bereiken om hen op deze manier kennis laten maken met het aantrekkelijke Papendrechtse bedrijfsleven.