OPGELET! Maak geen afspraak via de website www.afspraakloket.nl

Bij meerdere gemeenten in Nederland komen klachten binnen van inwoners die zijn opgelicht door de website www.afspraakloket.nl

Helaas is in de gemeente Papendrecht ook al iemand opgelicht, dat vinden wij uiteraard heel erg vervelend. De gemeente Papendrecht werkt NIET samen met deze website en wij adviseren ook iedereen om hier geen gebruik van te maken. De website vraagt om gevoelige persoonlijke informatie en € 19,95 voor het maken van een afspraak bij een gemeente. De afspraken die zijn gemaakt, worden niet doorgegeven naar de desbetreffende gemeenten.

Een afspraak bij de gemeente Papendrecht maken voor bijvoorbeeld een rijbewijs aanvragen of paspoort vernieuwen doet u dus gewoon via papendrecht/contact. Een afspraak maken is altijd gratis.