N3 in Dordrecht komend weekend volledig dicht

Vrijdag 4 september 21.00 uur tot maandag 7 september 05.00 uur is de N3 in beide richtingen volledig afgesloten tussen de Merwedestraat in Dordrecht en de A16, inclusief alle toe- en afritten. De aannemer start vanaf 20.00 uur met het afsluiten van de toe- en afritten. De N3 zelf is als laatste aan de beurt en is om 21.00 uur volledig dicht.

N3 in Dordrecht komend weekend volledig dicht
In augustus is door Rijkswaterstaat tijdens vier lange weekenden op het Papendrechtse deel van de N3 gewerkt. De werkzaamheden zijn daar voor nu klaar. Vanaf september start het werk op het Dordtse deel van de N3. Er wordt gewerkt in vier fases. Het verkeer kan tijdens het werk over de N3 blijven rijden, maar er komen wel minder rijstroken en er mag maximaal 70 kilometer per uur gereden worden. Het komend weekend wordt de N3 omgebouwd naar deze nieuwe situatie.

Bereikbaarheid

De N3 is op het Dordtse deel volledig afgesloten tussen de Merwedestraat en de A16. Naar het zuiden rijdt u via de A15 en A16. Nood- en hulpdiensten kunnen wel over de N3 rijden. Fiets- en voetpaden langs de N3 zijn open. Het openbaar vervoer rijdt tijdens de afsluiting via een andere route.

Verkeer heeft tijdens de weekendafsluiting van de N3 de volgende mogelijkheden:
• Volg de omleidingsroute van Rijkswaterstaat (aangegeven met borden) en rijd via de A15 naar de A16.
• Bij de Merwedestraat in Dordrecht is de op- en afrit van en naar Papendrecht open.
Houd hier rekening met extra verkeersdrukte. Omrijden via de A15 en A16 (afslag 21 Dordrecht Centrum) kan sneller zijn. Check daarom vooraf een routeplanner.

Het ASZ ziekenhuis (locatie Dordwijk) is tijdens het weekend niet bereikbaar via de N3. Verkeer van buiten Dordrecht neemt de A16, afslag 21 Dordrecht Centrum naar het ziekenhuis.

Website

Volg het nieuws en de planning van de werkzaamheden aan de N3 op www.N3werkzaamheden.nl