Geef uw wijziging of nieuwe vermelding in de nieuwe gemeentegids door vóór 1 oktober

Uitgeverij Akse Media is gestart met actualiseren van de redactionele adressen voor het aankomende gemeentemagazine Papendrecht. Het gemeentemagazine is de gemeentegids in een nieuw, modern jasje.

gemeentemagazineDe adressen die voorzien zijn van een e-mailadres krijgen van Akse Media een e-mail ter controle van de gegevens. De mail heeft een unieke persoonlijke code, zodat men zelf de gegevens naar wens kan controleren en aanpassen. De overige vermeldingen worden tijdens de actualisatie periode telefonisch benaderd. U kunt uw wijziging of nieuwe aanmelding ook zelf doorgeven.

Akse Media is hiervoor te bereiken via:
- e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentemagazine Papendrecht)
- telefonisch: 0223-673010 (redactie Akse Media)
- schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentemagazine Papendrecht) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Let op

Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunnen aan de redactie worden doorgegeven tot uiterlijk 2 oktober 2020. Het magazine dat Akse Media uitgeeft, is het enige waar de gemeente Papendrecht haar medewerking aan geeft. Wordt u of uw bedrijf benaderd door een andere uitgever, dan is dat dus niet de officiële gemeentegids. Uiteraard staat het u vrij om daar wel of geen bijdrage aan te leveren. Neemt u bij twijfel contact op met de gemeente via telefoonnummer 14078.