Doe mee met de isolatieactie in gemeente Papendrecht

Energie besparen en tegelijkertijd de energierekening omlaag brengen? Een goede eerste stap hierin is het isoleren van uw woning. Door goed te isoleren blijft de woning koel in de zomer en warm in de winter. Daardoor woont u prettiger en verbruikt u minder energie. De gemeente Papendrecht start op 15 september 2020 met een isolatieactie voor haar inwoners. Met deze actie kunnen inwoners hun woning isoleren voor een scherpere prijs en goede kwaliteit.

Dakisolatie 2

De actie is opgezet in samenwerking met het Energieloket Papendrecht. De technische specialisten van Energieloket Papendrecht hebben verschillende installateurs in de regio bekeken. Op basis van prijs, kwaliteit en ervaring is de beste installateur gekozen die de isolatieactie zal uitvoeren.

Online informatiebijeenkomst op woensdag 30 september

Heeft u vragen over de isolatieactie of specifieke vragen aan de isolatiespecialisten? Stel ze dan op de informatiebijeenkomst op woensdag 30 september 2020. Uitleg over hoe u online kunt deelnemen is te vinden op www.regionaalenergieloket.nl/papendrecht. Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt de isolatieactie verder toegelicht en kunt u vragen stellen aan de gemeente, het Energieloket Papendrecht en de installateur. In verband met het coronavirus vindt de bijeenkomst online plaats. U kunt zich via uw computer, tablet of telefoon aanmelden.

Inschrijven voor de isolatieactie

Vanaf 15 september 2020 kunt u zich inschrijven voor de isolatieactie. Bewoners die zich hebben ingeschreven ontvangen een uitnodiging om een woningopname in te plannen met de installateur. Tijdens deze woningopname zal de installateur advies geven over welke mogelijkheden er zijn om isolatie aan te brengen in uw woning. Kort na de woningopname ontvangt u een persoonlijke offerte. Hierna kunt u besluiten of u meedoet met de actie. Inschrijven kan via www.regionaalenergieloket.nl/papendrecht.