Drechtstedendinsdag 2 juni 2020

Dinsdag 2 juni 2020 vindt de maandelijkse Drechtstedendinsdag plaats

Vanwege de maatregelen rond het coronavirus, worden de vergaderingen digitaal gehouden.  Deze zijn te volgen via de website https://drechtsteden.notubiz.nl. De leden van de Drechtraad beraden zich over onderwerpen die onze regio aangaan. Het samenwerkingsverband Drechtsteden bestaat uit 7 gemeenten: Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.  Hieronder vindt u het programma van 2 juni 2020.

Van 19:30 tot 20:30 uur komt de Drechtraad digitaal bijeen. Op de agenda staan voornamelijk hamerstukken. Het betreft een aantal benoemingen in diverse commissies en in het Drechtstedenbestuur, een wijziging van het Reglement van Orde ivm digitaal vergaderen en het verlengen van het huidig beleidskader schuldhulpverlening.
Van 20:45 tot uiterlijk 23:00 uur wordt als belangrijkste agendapunt de invulling van de taakstelling op het sociale domein besproken. Daarnaast staan onder meer ook de begroting voor 2021 en de jaarstukken over 2019 op de agenda. Heeft u vragen? Stuur ze aan regiogriffie@drechtsteden.nl.