Digitaal op de koffie bij de burgemeester of een wethouder

Burgemeester en wethouders van gemeente Papendrecht blijven graag met inwoners in gesprek, juist nu! Wel op een andere manier natuurlijk. Daarom nodigen zij u graag uit voor een digitaal ‘koffiemoment’. Om ‘gewoon’ even kennis te maken of voor een goed gesprek over uw gemeente. Wat kan er beter, anders of mooier? Maar ook, wat gaat er goed? We horen graag wat extra aandacht verdient of wat voor ideeën u heeft. Neem gerust deel, we gaan graag met u in gesprek!

Digitaal koffiemoment

Overzicht digitale koffiemomenten

De burgermeester en wethouders hebben ieder hun eigen koffiemoment. Hieronder de dag, tijdstip en unieke link. Nog meer onderaan deze pagina vindt u de handleiding om in contact te komen.

Hoe neem ik deel?

U kunt op verschillende manieren (computer, mobiele app of via telefoon met alleen audio) deelnemen aan een digitaal koffiemoment. Hieronder een handleiding:

Deelnemen via de applicatie op uw computer (Video en Audio)

• Kies hierboven eerst welke wethouder u wilt spreken en klik op de link achter zijn of haar naam
  • Klik op "gebruik StarLeaf app"
  • Installeer de gratis StarLeaf applicatie op uw computer-  u hoeft geen account aan te maken
  • Vul uw naam in
  • Klik op deelnemen
  • U kunt nu starten met digitaal koffie drinken!

Deelnemen via de mobiele applicatie (Video en Audio)

• kies hierboven eerst welke wethouder u wilt spreken en klik op de link achter zijn of haar naam
  • Klik op "gebruik StarLeaf app"
  • Installeer de gratis StarLeaf applicatie via de Appstore (Apple) of Google Playstore (Android) op uw mobiel of tablet.
  • Open de applicatie
  • Vul uw naam in
  • Klik op deelnemen
  • U kunt nu starten met digitaal koffie drinken!

Deelnemen via uw telefoon (alleen Audio)

• Kies voor "telefoon audio en video via de browser"
  • Volg dan de volgende stappen:
    1. nummer inbellen
    2. meeting ID invoeren, sluit af met een #
    3. bekijken in de browser
    4. U wordt doorgeleid naar de meeting
    5. U kunt nu starten met digitaal koffie drinken!