Afvalinzameling tijdens de feestdagen

Rond Hemelvaart (21 mei) en Tweede Pinksterdag (1 juni) komt HVC mogelijk op een eerder of later moment langs dan u gewend bent, ook als de oorspronkelijke ophaaldag niet op een feestdag valt.

Afvalinzameling tijdens feestdagenWilt u weten op welke dag we uw bak komen legen?

Download de HVC afval-app of kijk in de online afvalkalender en vul uw postcode en huisnummer in. In de app kunt u er ook voor kiezen om een melding te ontvangen wanneer HVC langskomt en opzoeken welk afval in welke bak hoort.

Afvalbrengstations gesloten

De afvalbrengstations zijn op feestdagen gesloten. De dagen voor en na feestdagen zijn vaak drukker. Door de maatregelen rondom het coronavirus laten we minder bezoekers tegelijk toe om 1,5 meter afstand tussen bezoekers te kunnen garanderen. Hierdoor ontstaan lange wachtrijen, die kunnen oplopen tot twee uur. Voor ieders veiligheid vragen we om uw bezoek aan het afvalbrengstation uit te stellen. Mocht een bezoek toch noodzakelijk zijn, houd dan rekening met deze lange wachttijden. Kom bijvoorbeeld niet vlak voor sluitingstijd naar het afvalbrengstation, dan kunnen de medewerkers u niet meer helpen. Voor adressen en openingstijden: kijk in de HVC afval-app of op hvcgroep.nl/afvalbrengstations