Vacature: de gemeente Papendrecht zoekt een Cruyff Foundation Coach (m/v)

De gemeente Papendrecht heeft sinds 2008 een Cruyff Court in de jonge wijk Oostpolder.

vacature Cruyff Foundation Coach (m/v)

Met de Johan Cruyff Foundation hebben we de overeenkomst elk jaar het 6 vs 6 straatvoetbaltoernooi voor basisscholieren uit groep 7 en 8 door jongeren te laten organiseren. De Cruyff Coach begeleidt de jongeren tijdens dit proces. https://www.cruyff-foundation.org/activiteiten/cruyff-courts/heroes-of-the-cruyff-courts/

Daarnaast kunnen allerlei activiteiten voor verschillende doelgroepen georganiseerd worden. Bijvoorbeeld G-sport, activiteit voor 60+, met de wijk, etc. Er is een klein budget beschikbaar.

Profielschets

- Liefst wonend in (of in omgeving van) Papendrecht
- Opleidingsniveau: CIOS niveau 4 / ALO
- Organisatorisch en planmatig
- Communicatief sterk
- Betrokken, enthousiast en sociaal

Vergoeding

Een interessante en leerzame werkomgeving, waarbij je met verschillende partijen te maken hebt en met diverse doelgroepen in contact komt. Jaarlijks de mogelijkheid tot het volgen van informatieve workshops op initiatief van de Johan Cruyff Foundation en een verplichte cursus Cruyff Foundation Coach bij de Johan Cruyff Foundation (2 donderdagen en vrijdagen). Overeenkomst op free lance basis met de gemeente Papendrecht. Vergoeding bedraagt € 20,- per uur. Reiskostenvergoeding op basis van € 0,19 per kilometer. Telefoonkosten na overleg specificatie telefoonrekening.

Een Cruyff Court is het aloude trapveldje in een modern jasje. Het is een ontmoetingsplek, een plaats om veilig te kunnen sporten en een plek waar thema’s als gezondheid, integratie, samen spelen en respect voor elkaar centraal staan. Die thema’s worden onder andere vormgegeven door de 14 regels van Johan Cruijff die op ieder veld hangen. (Bron: www.cruyffcourts.org)

Meer informatie en/of reageren op deze vacature

Gemeente Papendrecht, Team Maatschappelijke Ontwikkeling, mevrouw Heidy van Dam, tel: 078 770 6294 (ma/di/woe/do). e-mail: h.vdam@papendrecht.nl