#Coronahulp op PuurPapendrecht.nl

#Coronahulp
Het coronavirus raakt ons allemaal

 

Het kan zijn dat u (extra) hulp nodig heeft. Als u behoort tot de groep kwetsbaren, als uw vaste vrijwilliger kan niet meer langskomen enz. Het kan ook zijn dat u nu thuis zit en denkt: ik heb nu extra tijd over en wil mezelf nuttig maken voor iemand die het hard nodig heeft.

Laten we in deze tijd voor elkaar zorgen. De hulp kan heel simpel zijn maar echt het verschil maken in deze onzekere tijd! Boodschappen doen, de hond uitlaten, een telefoontje voor sociaal contact enzovoorts. Heeft u een hulpvraag of wilt u anderen hulp bieden? Maak dan gebruik van ‘Elkaar helpen’ op PuurPapendrecht.nl Schrijf of log in en vraag of bied hulp door te klikken op de button op de voorpagina, of klik op ‘Elkaar helpen’ en klik dan op ‘vraag om hulp, bied je hulp aan’.

Ook de buurtverbinders van PuurPapendrecht werken thuis

De komende tijd blijven de buurtverbinders van PuurPapendrecht zoveel mogelijk thuis. Daarom zijn er van PuurPapendrecht voorlopig geen inloopspreekuren op de maandagmiddag. Heeft u een vraag of wilt u informatie? Mail dan naar contact@puurpapendrecht.nl of stuur via PuurPapendrecht.nl een contactverzoek naar één van de buurtverbinders. Zij helpen graag.

Wilt of biedt u hulp ivm het coronavirus? Ga dan naar puurpapendrecht.nl