Aangepaste dienstverlening als gevolg van corona

Door de maatregelen rondom het coronavirus past de gemeente delen van haar dienstverlening aan. Dat geldt ook voor openingstijden van balies voor de aanvraag van bijvoorbeeld paspoort of rijbewijs. De aanpassingen duren in ieder geval tot en met 1 juni.

• Maak online een afspraak. Lukt dat niet? Het kan ook telefonisch via nummer 14078.

Hoe en wanneer zijn we bereikbaar?

• Telefonisch en via Whatsapp: maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • De publieksbalies zijn alleen op afspraak geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 08:30 tot 16:30 uur.
  • Op woensdag en vrijdag zijn de balies gesloten voor het aanvragen van documenten.
  • Let op: er is geen avondopenstelling.

Heeft u al een document aangevraagd, dan kunt u deze nog steeds ophalen maandag t/m/ vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur.

Neemt u ook onze andere maatregelen in acht? Houd afstand tot elkaar als u bij de balie moet wachten. Wij hebben de afstand met tape gemarkeerd.

Aangepaste dienstverlening, maatregelen aan de balie gemeentehuis