Regentonactie Papendrecht 2020

Dankzij het mooie voorjaarsweer is het tuinseizoen dit jaar vroeg van start gegaan. Wellicht heeft u de afgelopen periode ook al extra aandacht besteed aan uw tuin en bent u enthousiast bezig met vergroening?

regentonactieregentonactie

Al uw mooie nieuwe planten hebben natuurlijk wel water nodig om goed aan te slaan, maar met de huidige droogte moeten we ook zuinig omgaan met oppervlakte- en drinkwater. Hoe mooi is het dan om – als het weer eens regent – het regenwater op te vangen zodat u dat kunt gebruiken voor uw planten!

De gemeente wil haar inwoners niet alleen stimuleren om hun tuinen meer te vergroenen (voor tips www.operatiesteenbreek.nl) maar ook om bewust om te gaan met water, onder andere door opvang van kostbaar regenwater. Gezien de langdurige perioden van droogte die steeds vaker gaan voorkomen, is dit niet onbelangrijk.

De gemeente heeft daarom besloten een bijdrage te leveren en inwoners van Papendrecht komen in aanmerking voor een korting van € 30,00 op de aanschaf van een duurzame regenton van 225 liter. Door het regenwater hierin op te vangen, kan het prima gebruikt worden voor allerlei klusjes zowel binnen- als buitenshuis. De gemeente doet dit uiteraard graag in samenwerking met lokale 'groene' ondernemers. De eerste bloemist heeft al een prachtige complete ton van gerecycled plastic voor u geselecteerd (www.flowersandmore.nl/regentonactie).

Voorwaarden

Bent u inwoner van Papendrecht en geïnteresseerd in een regenton, dan kunt u een mail sturen naar regentonactie@papendrecht.nl. U ontvangt vervolgens een code waarmee u in de winkel van Flowers and More € 30,00 korting ontvangt op de aanschaf van de geselecteerde regenton van € 115,00. De codes zullen gefaseerd worden toegekend om drukte in de winkel te voorkomen.

De regentonnen (inclusief voet, aansluitstuk en tapkraan) worden na de inleverperiode, uiterlijk september 2020 gratis bij u thuis bezorgd. Bestelling via de webwinkel is helaas niet mogelijk, omdat deze actie exclusief voor inwoners van Papendrecht is. Inleveren van de code kan tot uiterlijk 1 juli 2020 bij "Flowers and More", Oude Veer 38, 3353 GS Papendrecht.

Op is op

Aangezien het aantal regentonnen niet onbeperkt is, geldt hier "op is op". Meld u dus snel aan! Als  het maximum aantal regentonnen wordt overschreden, krijgt de actie wellicht een vervolg. Wij hopen dan ook dat meer Papendrechtse ondernemers zich hiervoor willen aanmelden.