Nachtafsluiting Noordtunnel (A15) 25 juni

In de nacht van 25 op 26 juni 2020 is de Noordtunnel in de A15 afgesloten voor regulier onderhoud. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van 5 tot 10 minuten.

Werkzaamheden

De werkzaamheden in de Noordtunnel inde A15 beginnen 25 juni om 21.00 uur. Op 26 juni gaat de tunnel om 05.00 uur weer open voor verkeer.

Omleidingsroutes

•    Het verkeer in oostelijke richting van Rotterdam richting Gorinchem/Nijmegen:
volg de N915 (Rotterdamseweg) door afslag 21 richting Hendrik-Ido-Ambacht te nemen. Rijd vervolgens over de Brug over de Noord en neem in Alblasserdam linksaf de afslag naar de A15 richting Gorinchem/Nijmegen.
•    Het verkeer in westelijke richting van Gorinchem/Nijmegen richting Rotterdam:
volg de N915 (Rotterdamseweg) door afslag 22 richting Alblasserdam te nemen. Rijd vervolgens via de Edisonweg en de N915 over de Brug over de Noord. Volg in Hendrik-Ido-Ambacht de verkeersborden A15 Rotterdam.

Volg de gele borden en informatiepanelen langs en boven de weg voor de omleidingsroutes.

Extra reistijd

Door de werkzaamheden hebben weggebruikers een extra reistijd van 5 tot 10 minuten.

Veiligheid voorop

De tunnels in ons land behoren tot de veiligste van Europa. Dat houden we graag zo. Reguliere onderhoudswerkzaamheden zijn daarom zo nu en dan nodig om ervoor te zorgen dat het verkeer veilig en vlot kan blijven rijden.

Meer informatie

Heeft u vragen over werkzaamheden? Kijk op www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden of www.vananaarbeter.nl of bel 0800 8002 (gratis).