Koninklijke Onderscheidingen voor zes brandweerlieden

Donderdag 9 januari ontvingen tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst Brandweer verschillende leden van het brandweerkorps Papendrecht uit handen van burgemeester Aart-Jan Moerkerke Koninklijke Onderscheidingen.

Donderdag 9 januari ontvingen tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de brandweer diverse leden van het brandweerkorps Papendrecht uit handen van burgemeester Aart-Jan Moerkerke een Koninklijke Onderscheiding. Zij werden onderscheiden omdat ze twintig jaar of langer vrijwilliger zijn en dag en nacht klaar staan om branden te bestrijden en te helpen bij ongelukken.

Onderscheiden werden A.J. Hameete (geboren 4 april 1970 in Zwijndrecht), vrijwilliger sinds juli 1994 , A. de Jonge (27 augustus 1965, Papendrecht), vrijwilliger sinds februari 1993, B.J. de Winter (10 mei 1964, Papendrecht), vrijwilliger sinds februari 1986, D. van den Herik (4 september 1967, Papendrecht), vrijwilliger sinds september 1985, H. Voogt (3 augustus 1974, Papendrecht) vrijwilliger sinds juli 1999 en M. Heemskerk (19 maart 1967, Papendrecht), vrijwilliger sinds augustus 1988. Alle zes werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Op de foto ook kinderen die meededen aan het participatietraject 'Jong Papendrecht Denkt Mee'. Zij hadden als idee ingediend dat hulpverleners weleens extra in het zonnetje mogen worden gezet. Dat brachten zij tijdens de nieuwjaarsreceptie meteen in praktijk.

Diverse brandweerlieden ontvingen een Koninklijke Onderscheiding van burgemeester Moerkerke