Vragen over aanslag gemeentelijke belastingen 2020? Kom naar de inloopavond

De aanslag gemeentelijke belastingen komt er weer aan. Of u heeft hem mogelijk al ontvangen. Gemeentebelastingen en Basisinformatie Drechtsteden (GBD) verzorgt ook voor de gemeente Papendrecht weer de aanslagoplegging.

Vragen over aanslag gemeentelijke belastingen 2020? Kom naar de inloopavond

GBD probeert u zo volledig mogelijk te informeren over uw aanslag. Toch is het mogelijk dat u vragen heeft over de aanslag of dat u het niet eens bent met wat er op het aanslagbiljet staat. Bezoek dan de inloopavond.

Stel uw vraag aan onze medewerkers

Op dinsdag 3 maart houden de gemeente en GBD weer een inloopavond over gemeentelijke belastingen in het gemeentehuis, Markt 22 in Papendrecht. Op die avond zijn medewerkers van GBD aanwezig. Zij geven u graag antwoord op al uw vragen over de aanslag gemeentelijke belastingen 2020. Ook helpen zij u bij het aanvragen van kwijtschelding. Voor vragen over de WOZ-waarde zijn taxateurs aanwezig.
U bent van harte welkom tussen 18:00 uur en 20:00 uur in het Gemeentehuis. Neemt u alstublieft uw identiteitsbewijs en de aanslag mee. U kunt ook met de gemeente bellen als u vragen heeft en niet naar de inloopavond kunt komen. U bereikt de medewerkers tijdens kantooruren via telefoonnummer 14 078.

Toch bezwaar maken?

Als u er (uiteindelijk) voor kiest om bezwaar te maken tegen de aanslag, dan kunt u dat eenvoudig zelf doen. Het is niet ingewikkeld en gratis. Gratis wil zeggen: behalve misschien een postzegel kost het u niets en in de bezwaarprocedure worden geen extra kosten gemaakt.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.papendrecht.nl. Daar staan ook filmpjes die helder uitleggen hoe OZB-tarieven worden berekend, hoe WOZ-waardes van woningen tot stand komen en hoe bezwaar maken werkt. Ook op de achterkant van het aanslagbiljet vindt u meer informatie over de aanslag