NL.doet op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart 2020

Weer vele Papendrechtse vrijwilligers aan de slag

NL.doet op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart 2020

Papendrecht brengt ieder jaar weer een leger aan vrijwilligers op de been tijdens NLdoet, de grootste actie van Nederland die vrijwilligers en hun werk in de schijnwerpers zet. Het evenement is voor organisaties een mooie gelegenheid om zichzelf te promoten, vrijwilligers te werven en geld in te zamelen. Vrijwilligers doen deze dagen klusjes, zoals verven, tuinen opknappen, een high tea of een uitstapje verzorgen. Zo maken ze op een leuke manier kennis met uiteenlopende vormen van vrijwilligerswerk.

Ieder jaar doet Papendrecht mee met NLdoet. Werven van nieuwe vrijwilligers is een belangrijk aandachtspunt voor Papendrechtse vrijwilligersorganisaties. Het mooie van NLdoet is dat het nieuwe vrijwilligers aantrekt en dat tegelijkertijd klussen van organisaties worden geklaard.

Klussen aanmelden voor 2020

U kunt uw klus nu al aanmelden via NLdoet. Dus heeft uw organisatie een leuke, gezellige, uitgestelde, grote of kleine klus? Hebben de muren van uw clubhuis een likje verf nodig, is uw locatie aan een sopje toe, wilt u een verwendagje voor anderen of heeft u een andere leuke klus? Meld uw klus dan aan. Organisaties die klussen willen uitvoeren en Papendrechters die als vrijwilliger-voor-een-dag mee willen doen: kijk op de website www.nldoet.nl en meld je aan! Meer informatie over NLdoet en vrijwilligerswerk is verkrijgbaar bij het Vrijwilligerspunt via t. 078-6154741 en per mail via vrijwilligers@sterkpapendrecht.nl