Duurzame buurtactie wijk Molenvliet

Hoge kwaliteit en scherpe prijzen voor isolering en verduurzaming van woningen

duurzame buurtactie wijk Molenvliet

De gemeente en Energieloket Papendrecht bieden bewoners van de wijk Molenvliet de mogelijkheid om hun wooncomfort, kwaliteit en energieverbruik met behulp van een speciaal georganiseerde groepsaankoop verder te verbeteren. Tegen gunstige prijzen en garantievoorwaarden. Met enkele slimme aanpassingen kun je al prettiger, milieubewuster en ook nog eens goedkoper wonen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kom dan op dinsdag 11 februari 2020 van 19.30 tot 21.00 uur naar de bijeenkomst ‘Duurzame Buurtactie’ op De Lage Waard.

Eind vorig jaar konden bewoners van Molenvliet hun woning aanmelden voor een energiescan. Uit alle inzendingen werden vier veel voorkomende type woningen geselecteerd. Van deze woningen werd onderzocht hoe de kwaliteit, het comfort en energieverbruik verbeterd konden worden. De resultaten hiervan worden gedeeld tijdens de bijeenkomst 'Duurzame Buurtactie'.

Tips om energie te besparen

‘We merken dat steeds meer inwoners geïnteresseerd zijn in tips om energie te besparen’ licht wethouder Arno Janssen toe. ‘Goede isolatie zorgt er bijvoorbeeld voor dat je de warmte in huis houdt, dat je bespaart op energiekosten en dat je het klimaat helpt. Om dat mogelijk te maken voor bewoners van de Molenvliet laat het Energieloket Papendrecht tijdens de bijeenkomst de resultaten van de energiescans zien. Experts geven tips en beantwoorden alle vragen. Ook krijgen bezoekers uitleg over voordelen die ze krijgen bij een groepsaankoop voor isolering van hun huis. Ik hoop dat we dinsdag 11 februari veel geïnteresseerde bewoners mogen begroeten en dat zij enthousiast raken over de mogelijkheden om hun woning verder te verduurzamen.’

Scherpe prijzen en hoge kwaliteit

Voordelen van de groepsaankoop zijn er volop:
- profiteer van een scherpe prijs doordat in één keer een groot aantal woningen wordt geïsoleerd
- de producten, installatie en service zijn van hoge kwaliteit
- voor de aankoop gelden gunstige garanties
- de uitvoering wordt gedaan door een installateur uit de regio die Molenvliet goed kent en voor een persoonlijk adviesgesprek langskomt na inschrijving.

Vrijblijvend inschrijven

Van 11 februari tot 11 maart 2020 kunnen bewoners van Molenvliet zich via de website www.regionaalenergieloket.nl/papendrecht vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop. Klik hiervoor op ‘bekijk de groepsaankoop’. Na inschrijving neemt de installateur contact op voor een vrijblijvende woningopname en maakt een offerte op. Op basis van deze offerte bepaal je zelf of je tot uitvoering over wilt gaan.

Heeft u vragen?

Voor meer informatie over deze actie of met vragen op het gebied van energiebesparing, kijk op www.regionaalenergieloket.nl of neem contact op met het Energieloket Papendrecht via info@regionaalenergieloket.nl of T 088 525 41 10.

Waar en wanneer?

De bijeenkomst ‘Duurzame Buurtactie’ in de Lage Waard aan de Vijzellaan 4 in Papendrecht start dinsdag 11 februari 2020 om 19:30 uur en duurt tot  21:00 uur. De deuren zijn open vanaf 19:00 uur.