Geef uw wijziging of nieuwe vermelding in de nieuwe gemeentegids door

Uitgeverij Akse Media is gestart met actualiseren van de redactionele adressen voor het aankomende gemeentemagazine Papendrecht. Het gemeentemagazine is de gemeentegids in een nieuw, modern jasje.

De adressen voorzien van een e-mailadres krijgen van Akse Media een e-mail ter controle van de gegevens. De mail is voorzien van een unieke persoonlijke code, zodat men zelf de gegevens naar wens kan controleren en vervolgens aanpassen. De overige vermeldingen worden tijdens de actualisatie periode telefonisch benaderd.

Zelf doen

U kunt uw mutatie of aanmelding ook zelf als volgt doorgeven:
•    per e-mail:redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentemagazine Papendrecht)
•    telefonisch: 0223-673010 (redactie Akse Media
•    schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentemagazine Papendrecht) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Let op:

Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunnen aan de redactie worden doorgegeven tot uiterlijk week 40, 2 oktober 2020.Het magazine dat Akse Media uitgeeft, is het enige waar de gemeente Papendrecht haar medewerking aan geeft. Wordt u of uw bedrijf benaderd door een andere uitgever, dan is dat dus niet de officiele gemeentegids, maar uiteraard staat het u vrij om daar wel of geen bijdrage aan te leveren. Neemt u bij twijfel contact op met de gemeente via telefoonnummer 14078.