Drechtstedendinsdag 1 september 2020

Op dinsdag 1 september 2020 vindt de maandelijkse bijeenkomst van de Drechtstedengemeenten plaats.

Het samenwerkingsverband Drechtsteden bestaat uit 7 gemeenten: Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.
Vanwege de maatregelen rond het coronavirus, is de bijeenkomst alleen toegankelijk voor raadsleden van de Drechtstedengemeenten en wordt de bijeenkomst ZONDER PUBLIEK gehouden in de Lockhorst in Sliedrecht.

De bijeenkomst is te volgen via de website https://drechtsteden.notubiz.nl.

19.00 uur: Bijeenkomst toelichting Regio Deal
Hierin wordt de Regio Deal Drechtsteden-Gorinchem toegelicht door wethouder André Flach.

21.00 uur: Carrousel Sociaal
De directeur van de Sociale Dienst Drechtsteden licht de gevolgen van de coronacrisis voor de regio toe.

Er is in de zaal slechts ruimte voor maximaal 3 personen van de pers. Zij kunnen zich tot uiterlijk donderdag 27 augustus 12.00 uur melden via regiogriffie@drechtsteden.nl.

Meer informatie

Meer informatie, zoals agenda's en bespreekstukken, vindt u in het Raadsinformatiesysteem van de Drechtsteden.

Heeft u vragen? Stuur ze aan aan regiogriffie@drechtsteden.nl