Kom 4 oktober naar de informatiebijeenkomst over aardgasvrij wonen

Bent u benieuwd hoe wij ons als gemeente voorbereiden op de overgang naar aardgasvrij en wat u als inwoner daar nu al voor kunt doen? Of wilt u ons graag vertellen hoe u betrokken wilt worden bij de aardgasvrije toekomst? Dan nodigen we u van harte uit op vrijdag 4 oktober in het gemeentehuis.

Deze avond zijn er twee sessies, de eerste start om 16.15 uur, de tweede om 18.15 uur. Beide sessies duren ongeveer één uur. Tijdens de sessies verzorgt het Regionaal Energieloket een presentatie waarbij u hoort waarom we van het aardgas gaan, welke aardgasvrije oplossingen in Papendrecht kansrijk zijn en met welke maatregelen u zich al kunt voorbereiden. Tevens is er ruimte voor vragen.

Wilt u meer weten over uw eigen woning?
Het Regionaal Energieloket is een unieke samenwerking tussen gemeenten, lokale organisaties en het bedrijfsleven om u te helpen met verduurzaming van uw woning. U kunt gratis en onafhankelijk advies opvragen via www.regionaalenergieloket.nl/papendrecht of 088-5254110.

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met mevrouw Groffen van de gemeente Papendrecht via t. 078-7706350 of duurzaam@papendrecht.nl