Derde editie seniorenmiddag in Wilgendonk

Woensdag 28 augustus was het alweer de derde keer dat Albert Heijn Papendrecht en de gemeente Papendrecht een leuke middag voor senioren in de wijk Wilgendonk verzorgden.

Lekker op het terras in park Wilgendonk, poffertjes eten, genieten van een advocaatje met slagroom. Maarten Teekens maakte het feest helemaal af met zijn ouderwets goede liedjes, fijne stem en akoestische gitaar.
Iedereen maakte even een praatje met de wijkagenten, die onder meer alles vertelden over babbeltrucs. De buurtverbinders van PuurPapendrecht waren er om iedereen te laten zien hoe leuk het is om te kijken op PuurPapendrecht. Mooie verhalen, leuke foto's en de Papendrechtse agenda, voor veel mensen ging er een hele digitale wereld open. Er werden mooie zonnebloemen geschilderd met hulp van Ciska de Vries (van cisart's colllectief) en in de andere tent kon je creatief bezig met klei bij de dames van Atelier ErBij.


Alweer 3 jaar geleden opperde Linda Knegten, medewerker bij Albert Heijn, het idee om iets leuks te doen voor de senioren in de wijk. Dat was zo'n succes dat het initiatief nu is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerende activiteit in de wijk Wilgendonk. ‘Wat was het weer een geweldige middag’, keek Linda terug. De vrijwilligers en de bijna 100 deelnemers kijken nu alweer uit naar de seniorenmiddag in 2020. Bent u er volgend jaar ook? Tot dan!

 

Foto's en filmpjes
Kijk op PuurPapendrecht voor foto's en filmpjes. Of op facebook/PuurPapendrecht, Albert Heijn of atelier ErBij.

 

Seniorenmiddag Wilgendonk 2019