Wmo-adviesraad zoekt nieuw lid

Wil jij actief meedenken over het beleid van de gemeente Papendrecht op het gebied van zorg en welzijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij vinden het belangrijk dat inwoners en cliënten actief meedenken over ons sociaal beleid. In Papendrecht is daarom een Wmo-adviesraad actief. Deze adviesraad geeft het college van burgemeester en wethouders gevraagd en ongevraagd advies over nieuw te voeren beleid, maar ook over de manier waarop we het beleid uitvoeren. Wij zijn op zoek naar een nieuwe, enthousiaste inwoner om mee te denken.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een inwoner van Papendrecht met een brede belangstelling en inhoudelijke kennis op het gebied van zorg en welzijn die snel signalen uit de samenleving kan oppikken die de verzamelde ervaringen en knelpunten kan vertalen naar aanbevelingen voor verbetering en vernieuwing bereid is om vergaderingen en bijeenkomsten bij te wonen (soms ’s avonds, soms overdag) en contact te onderhouden met de doelgroepen van de Wmo die affiniteit heeft met de gehandicaptenzorg ervaring met sociale media is een pre.

Wat bieden wij jou?
Interessant vrijwilligerswerk dat je de mogelijkheid geeft om mee te denken en te adviseren op de verschillende terreinen van het sociaal domein deskundigheidsbevordering onkostenvergoeding samenwerking met andere enthousiaste leden.

Op voordracht van de selectiecommissie benoemt het college van burgemeester en wethouders de leden van de Wmo-adviesraad.

Interesse?
Wil je meer weten, bel dan met Wendy van der Hoeven, ambtelijk secretaris van de adviesraden van de gemeente Papendrecht, via 078-7706308. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan vóór 13 november 2019 je motivatiebrief en CV naar w.vdhoeven@papendrecht.nl.