Grote Papendrechtse PUP-quiz

Na het grote succes vorig jaar houdt de Culturele Raad Papendrecht zaterdag 7 december aanstaande opnieuw de Grote Papendrechtse PUP-quiz. PUP staat in dit verband voor Pop-Up-Papendrecht.

Teams van 4 personen strijden in verschillende rondes met elkaar om hun kennis over de meest uiteenlopende onderwerpen. Te denken valt aan de kennis over Papendrecht (toen en nu), cultuur, actualiteit, sport, media en natuurlijk muziek. De quiz staat open voor mensen van 18 jaar en ouder, voor jong en oud en is zeker niet alleen bestemd voor bollebozen. Het team moet minimaal bestaan uit twee inwoners van Papendrecht. Ook alle Papendrechtse bedrijven, verenigingen, organisaties en scholen worden van harte uitgenodigd om met een team deel te nemen.

Voor het winnende team ligt een prijs klaar van € 250,00. Een mooi bedrag om te besteden voor een leuke avond met je team, of voor je organisatie en vereniging of misschien wel voor een goed doel. De quiz begint om 19:30 uur en vindt plaats op de Markt. Inloop vanaf 19:00 uur. Inschrijving kost dit jaar € 10,00 per team, voor welk bedrag de deelnemers van hapjes worden voorzien.

Nieuwsgierig geworden of geïnteresseerd? Meld je - onder vermelding van  je teamnaam- aan bij de secretaris van de Culturele Raad Papendrecht te bereiken op w.vdhoeven@papendrecht.nl. Maar wees er snel bij, want er kunnen maximaal 30 teams deelnemen. Nadere informatie over deze quiz is te vinden op www.cultureleraadpapendrecht.nl