Doe mee met de Spouwmuurisolatie-actie

Wilt u ook besparen op uw energierekening? Start dan met het isoleren van uw woning en houdt de warmte binnenshuis. Dankzij spouwmuurisolatie houdt uw woning de warmte veel makkelijker vast, doordat er geen warme lucht meer ontsnapt via de muren. Hierdoor hoeft u 's winters aanzienlijk minder te stoken voor een prettig binnenhuisklimaat.

In de zomer zorgt spouwmuurisolatie juist voor het omgekeerde effect. Samen met het Energieloket Papendrecht heeft de gemeente nu de actie Groepsaankoop spouwmuurisolatie waarmee u tegen een aantrekkelijk tarief uw woning kunt laten isoleren.

Wat houdt de actie ' Groepsaankoop spouwmuurisolatie' in?
Alle woningeigenaren van huizen met spouwmuren kunnen deelnemen aan de groepsaankoop. Doordat veel mensen kunnen deelnemen, kan het isolatiebedrijf het werk goedkoper uitvoeren. Onafhankelijk specialisten van het Energieloket hebben uit een selectie aanbiedingen van bedrijven het beste aanbod uitgezocht. Belangrijk hierbij was de kwaliteit van het product.

Uw voordelen

  • Geen gedoe en betrouwbaar
    Het uitzoekwerk is voor u gedaan. Onafhankelijke specialisten van het Energieloket Papendrecht hebben uit een selectie aanbiedingen van lokale en regionale bedrijven het beste aanbod voor u geselecteerd.
  • Hoge kwaliteit tegen een scherpere prijs
    Het isolatiebedrijf werkt met hoogwaardige isolatieproducten. Doordat dit bedrijf zijn werkzaamheden efficiënt kan inplannen en uitvoeren, kan het deze tegen een scherpere prijs aanbieden.
  • Maatwerk
    Iedere woning is anders, daarom ontvangt u altijd een offerte op maat. Na inschrijving komt er een adviseur bij u thuis langs voor een woningopname en een adviesgesprek.

Is uw woning geschikt?
Op www.regionaalenergieloket.nl/papendrecht vindt u via de knop 'Bekijk hier de isolatie-aankoop' een checklist. U kunt op deze manier inschatten of spouwmuurisolatie mogelijk is voor uw woning. Zo voorkomt u dat het isolatiebedrijf voor niets langs komt. Blijkt uw woning niet geschikt? Neem dan contact op met het Energieloket Papendrecht, de medewerkers adviseren u graag verder over andere mogelijkheden.

Neem deel aan de actie
U kunt zich rechtstreeks inschrijven op www.regionaalenergieloket.nl/papendrecht via de knop 'Bekijk hier de isolatie-aankoop'. U vindt daar ook aanvullende informatie waaronder de actieprijzen en de isolatiematerialen.

Wat gebeurt er als u zich heeft ingeschreven?
Als u zich heeft ingeschreven, neemt het isolatiebedrijf contact met u op voor een adviesgesprek bij u thuis. U ontvangt, voor 20 euro, een offerte op maat. Dit geld krijgt u terug als u daadwerkelijk uw muren laat isoleren. Pas na ontvangst van de offerte beslist u of u meedoet met de actie.

Wilt u eerst meer informatie?
Kom dan naar de informatiebijeenkomst op dinsdag 29 oktober 2019. Het Energieloket Papendrecht informeert u graag persoonlijk op deze speciale informatieavond. U bent vanaf 19:15 uur van harte welkom in het gemeentehuis. De avond start om 19:30 uur. U kunt vragen stellen aan de isolatieadviseurs, de gemeente en het energieloket.

Vragen?
Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met het energieloket door te mailen naar vragen@regionaalenergieloket.nl of te bellen met 088 5254110.