Bezoekers maken kennis met het rijke verenigingsleven op de proeverij

Zaterdag was het marktplein omgetoverd tot één grote Proeverij waar bezoekers genoten van lekkere hapjes en kennismaakten met het aanbod op het gebied van sport, cultuur en welzijn in Papendrecht.

Na de officiële opening door wethouder Verver zorgden vele bezoekers voor gezellige drukte. Het weer werkte enorm mee want ondanks mindere berichten bleef het beperkt tot een enkele bui en liet de zon zich regelmatig zien. Gemiva en verschillende andere organisaties presenteerden heerlijke hapjes. Een kleine veertig deelnemende organisatie hadden enorm hun best gedaan en lieten met allerlei activiteiten aan een record aantal bezoekers zien wat Papendrechtse verenigingen, stichtingen en andere maatschappelijke organisaties allemaal in huis hebben.

Optredens en demonstraties
Zo waren er optredens van het  Pontonnierskoor, koor Zingg, de Papendörfer Musikanten, Philadelpia en demonstraties van gymnastiekverenging Olympia, ying yang kempo, bridge, reanimatie, gymnastiek, reparaties (huishoudelijke apparatuur) en 8 mm films digitaliseren. Kinderen konden cup cakes versieren, jong en oud deed mee aan de atletiekclinic, het buurtspel, sjoelen,  laserschieten en een spel van speeltuinvereniging Wipwap. Niet alleen hadden deelnemers en bezoekers een gezellige dag, ook konden verenigingen nieuwe leden inschrijven en nieuwe vrijwilligers begroeten. De gemeente en Sterk Papendrecht danken alle vrijwilligers en organisaties voor hun inspanningen en de bezoekers voor hun komst en interesse.

Bezoekers maken kennis met het rijke verenigingsleven op de proeverij