PUP: van Ukkepukconcert tot PUP-quiz en Johnny500

Van vrijdag 22 november tot en met zondag 8 december vindt in de tent op de Markt de tweede editie van het evenement Pop Up Papendrecht plaats, ofwel PUP. Een feest voor alle leeftijden!

Verschillende samenwerkende partnerorganisaties hebben weer een programma samengesteld met voor alle leeftijden wat wils. Voor de allerkleinsten is er bijvoorbeeld het Ukkepuk concert. Basisschoolleerlingen kunnen meedoen aan de kunstcarrousels. Jongvolwassenen zijn welkom bij Silent Disco 'Mute' met Johnny500. Volwassenen kunnen genieten van het Pop-Up restaurant en een Sit-down dinner, meedoen aan de PUP-quiz en interessante lezingen van Arjan Erkel, Roel Teeuwen, Marjan Berk, Arthur Japin, Ruud Veltenaar en Bert Wagendorp bezoeken.

Verder op het programma staan onder meer de Business & Bites ondernemersborrel, theater, een dance show case, het Sinterklaasfeest en theatervoorstelling Pakjespaniek, een tentsamenkomst van Papendrechtse kerken, Music, Art & Lemonade, Comedy Night Cameretten en Zing Nederlands met me.

Pop Up Papendrecht is een initiatief van de Culturele Raad en mogelijk gemaakt door de Stichting Huiskamer Papendrecht, Tafelronde 140 Papendrecht, de gezamenlijke kerken en de gemeente Papendrecht. Het volledige programma van de PUP met daarin alle activiteiten is huis-aan-huis verzonden naar de inwoners van Papendrecht. Ook is deze online te lezen.