Ook in 2020 is Kom Binnen Bij Bedrijven er weer

Volgend jaar is Kom Binnen Bij Bedrijven er opnieuw, een actieweek in acht gemeenten in het Groene Hart waar werkzoekenden, studenten en scholieren op bezoek gaan bij heel diverse bedrijven en organisaties. Zo kunnen ze vrijblijvend binnenkijken en praten over een baan of een stage.

Bedrijven en organisaties in alle branches krijgen interessant potentieel personeel over de vloer. De eerste editie in 2019 was een succes, van editie 2020 wordt net zoveel verwacht. De actieweek vindt in 2020 plaats van maandag 23 tot en met zaterdag 28 maart 2020.

Iedereen kan meedoen
Kom Binnen Bij Bedrijven is voor bedrijven en organisaties de kans om in contact te komen met potentiële medewerkers van verschillende opleidingsniveaus en met scholieren en studenten die stage willen lopen. Voor iedereen die een baan of stage zoekt of die eraan denkt om het roer eens helemaal om te gooien is het een vrijblijvende manier om de mogelijkheden te verkennen.

Meer informatie en inschrijven
Bedrijven en geïnteresseerden kunnen zich vanaf 1 november aanmelden via www.kombinnenbijbedrijven.nl Bedrijven en organisaties krijgen hier tips om hun bedrijfsbezoek tot een succes te maken. Op kombinnenbijbedrijven.nl is ook voor werkzoekenden veel handige informatie te vinden. Nieuws en weetjes worden ook gedeeld via social media van onder meer de deelnemende bedrijven. Tip 1 is: noteer maandag 23 tot en met zaterdag 28 maart 2020.

Succesvol initiatief
Kom Binnen Bij Bedrijven is een initiatief van het regionale platform Groene Hart Werkt! In dit platform werken bedrijfsleven, onderwijs en overheid samen aan circulaire economische initiatieven in het Groene Hart. Kom Binnen Bij Bedrijven wordt nu al voor de zevende keer gehouden. In 2019 ontvingen meer dan 300 bedrijven in de buurt meer dan 1700 geïnteresseerden. Tientallen van hen vonden een nieuwe baan of stage. Aan editie 2020 doen de volgende gemeenten mee: Gouda, Krimpenerwaard, Molenlanden, Papendrecht, Sliedrecht, Vijfheerenlanden, Waddinxveen en Zuidplas.

Kom Binnen Bij Bedrijven