Jongvolwassenen vol enthousiasme aan de slag

In de eerste helft van 2019 heeft de gemeente Papendrecht met een aantal jongvolwassenen samengewerkt om in kaart te brengen waar jongvolwassenen in Papendrecht behoefte aan hebben. Hiervoor is een breed onderzoek uitgevoerd. Een groep jongvolwassenen gebruikt de uitkomsten hiervan nu om in verschillende bijeenkomsten concrete ideeën te bedenken en uit te werken. Zo hebben zij nu een agenda voor de korte- en lange termijn gemaakt.

Het enthousiasme bij de jongvolwassenen is groot en er zijn vele ideeën tot stand gekomen. Zo willen ze aan de slag met het thema eenzaamheid en ouderen. Anderen richten zich op het op een sportevenement of op een social media platform waar alle bedachte ideeën samen moeten komen. Een aantal van deze ideeën is inmiddels al uitgevoerd. De Instagram pagina (@jongppd) is nu online. Jongvolwassenen kunnen de pagina volgen om een overzicht te krijgen van wat er voor hen in Papendrecht te doen is.

De komende tijd volgen meer bijeenkomsten om ideeën verder uit te werken. Ben je tussen de 18-25 jaar en woon je in Papendrecht? Wil je invloed hebben op wat bedacht wordt en georganiseerd gaat worden? Kom dan naar de volgende bijeenkomst! Aanmelden kan door een berichtje te sturen naar het jongvolwassenen team via het instagramkanaal @jongppd of door een mail te sturen naar communicatie@papendrecht.nl.

Logo jong ppd