Bekijk nu het programma van de PUP

Voordat de ijsbaan op de Markt in december weer open gaat, vindt in de tent van vrijdag 22 november tot en met zondag 8 december de tweede editie van het evenement Pop Up Papendrecht plaats, ofwel PUP. Een feest voor alle leeftijden!

Het is gelukt dit jaar voor alle leeftijden iets te organiseren. De allerkleinsten kunnen naar het Ukkepuk concert, voor basisschoolleerlingen zijn er onder andere de kunstcarrousels en natuurlijk een Sinterklaasfeest. Voor 18+’ers is er een groot evenement georganiseerd met Johnny500 en voor een avondje uit kunt u onder andere genieten van het Pop-Up restaurant, dineren in stijl, de PUP-quiz, creatieve workshops en verschillende interessante lezingen. Het volledige programma biedt echter nog veel meer voor iedereen.


Pop Up Papendrecht is een initiatief van de Culturele Raad en mogelijk gemaakt door de Stichting Huiskamer Papendrecht, Tafelronde 140 Papendrecht, de gezamenlijke kerken en de gemeente Papendrecht. Het volledige programma van de PUP, met daarin alle activiteiten, is huis-aan-huis verspreid in Papendrecht. Ook kun je deze hier online bekijken.