Aandacht en waardering voor onmisbare Papendrechtse schakels

Mantelzorgers ondersteunen hun naasten met zorg, aandacht, een luisterend oor, vertrouwen en liefde bij hun dagelijkse levensbehoeften. Zonder mantelzorgers zou Papendrecht er anders uitzien, want hun zorg is onmisbaar en van onschatbare waarde. De gemeente wil hen bedanken voor hun inzet door samen met Sterk Papendrecht en verschillende andere organisaties de Mantelzorg Verwenweek te houden en de mantelzorgwaardering uit te reiken.

Aanvragen mantelzorgwaardering
Ook dit jaar krijgen mantelzorgers de waardering in de vorm van een VVV-bon t.w.v. € 40,00. Zij kunnen zich hiervoor aanmelden via www.sterkpapendrecht.nl/mantelzorgwaardering2019.

Verwenweek 9 t/m 16 november
Sterk Papendrecht heeft in opdracht van de gemeente en in samenwerking met verschillende organisaties en bedrijven in Papendrecht de ‘Mantelzorg Verwenweek’ georganiseerd. Van 9 tot en met 16 november kunnen mantelzorgers gratis deelnemen aan allerlei leuke activiteiten.
De verwenweek gaat officieel van start met een lunch bij het Apollo hotel. Van 12.30 tot 14.00 uur kunnen mantelzorgers genieten allerlei lekkernijen.

Aanmelden
Alle informatie over de Verwenweek is te vinden op www.sterkpapendrecht.nl/mantelzorgwaardering2019. Via de site kunnen deelnemers zich ook aanmelden voor de lunch en andere activiteiten. Mailen of bellen kan natuurlijk ook: mantelzorg@sterkpapendrecht.nl, t. 078 6154741.