Praat u mee over de toekomst van Papendrecht?

De gemeente werkt aan de omgevingsvisie voor Papendrecht. Dat is een plan dat beschrijft hoe de toekomst van onze gemeente er in grote lijnen uit gaat zien: wat zal er veranderen maar ook wat willen we koesteren? Dat plan maakt de gemeente graag samen met u. Meepraten kan op verschillende manieren en momenten.

Woensdag 5 juni was de Dag van de Toekomst. In een tent op de Markt gaven ruim zeventig  Papendrechters aan wat de kracht is van onze gemeente en wat er anders zou moeten. Er zijn veel mooie ideeën opgehaald. Ook mochten de bezoekers van de tent Papendrecht een cijfer geven. We kunnen wel zeggen dat het volgens de meeste inwoners goed toeven is in Papendrecht: het gemiddelde cijfer is een 7,5.

Doet u mee met het Wereldcafé?

Alle bijdragen worden nu verwerkt. Tijdens het Wereldcafé op maandag 1 juli tussen 19.00 en 22.00 uur praten we verder met elkaar over de verschillende thema's. Iedereen is hierbij van harte welkom. Wilt u deelnemen aan een van de thematafels? Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld. Dit kan door te mailen naar: toekomst@papendrecht.nl.

Meer info?

Meer kunt u vinden op de speciale webpagina op puurpapendrecht.nl. U kunt hier ook  online meepraten over de toekomst van Papendrecht.

Dag van de toekomst