Groendakactie en -verloting in Papendrecht

De gemeente Papendrecht houdt samen met de Groendakcoach een groendakactie. Inwoners kunnen zich vrijblijvend aanmelden voor een gratis dakcontrole, waarbij een dakexpert bekijkt of de kwaliteit van het dak en draagkracht van de constructie uw dak geschikt maken als groen dak. Is dit het geval dan krijgt u een vrijblijvende offerte voor realisering van een groen dak.

Onder de eigenaren met een geschikt dak die zich hebben aangemeld, verloot de gemeente Papendrecht één gratis groen dak tot 10 m2. Aanmelden voor een gratis dakcontrole kan tot 1 september 2019 via info@groendakcoach.nl of tijdens de bijeenkomst aardgasvrij wonen op dinsdagavond 25 juni van 18.30 tot 21.00 uur in het gemeentehuis. Bij aanmelding is het belangrijk uw contactgegevens, adres, indicatie dakoppervlakte en de huidige dakbedekking te vermelden. De Groendakcoach neemt na daarna contact met u op.

Voorwaarden om in aanmerking te komen voor de gratis dakcontrole en voor deelname aan de verloting zijn dat het om een plat, niet hellend dak gaat dat in Papendrecht ligt, op de eerste verdieping en dat van buitenaf vanaf de begane grond goed bereikbaar is. Indien uw dak groter is dan 10m2 nemen we uw aanmelding mee bij de verloting, het is namelijk ook mogelijk een groen dak aan te leggen op een deel van uw dak. Deelnemers moeten bereid zijn hun groene dak te laten fotograferen en geven toestemming deze beelden te gebruiken voor communicatieve doeleinden.

Bent u een Papendrechtse hovenier of dakaannemer en geïnteresseerd in deze actie? Neem dan contact op met de Groendakcoach: info@groendakcoach.nl en wellicht kunt u meewerken aan dit project.

Groendakactie en -verloting in Papendrecht