Ga in gesprek met wethouder Corine Verver bij Stichting Dorpsbehoud

Woensdag 19 juni is het museum van Stichting Dorpsbehoud Papendrecht aan de Veerdam 6 van 14.00 tot 16.00 uur het kantoor van wethouder Corine Verver. Heeft u een vraag, wilt u ergens meer informatie over of wilt u gewoon eens met de wethouder in gesprek? Dat kan in het museum, aanmelden is niet nodig.

Stichting Dorpsbehoud Papendrecht werd opgericht in 1983 met als doelstelling het behoud van het dorpsgezicht en de dorpscultuur van Papendrecht. In het museum worden tentoonstellingen gehouden en rondleidingen gegeven voor scholieren en bijzondere gezelschappen. Het museum is geopend op woensdag en zaterdag geopend van 14.00 tot 16.00 uur.

Werken op locatie betekent dat de wethouder op de gekozen locatie aan het werk gaat en daar ook in gesprek gaat met mensen die op de locatie werken of langskomen. Het is een goede gelegenheid om met uw vragen of ideeën in gesprek te gaan met de wethouder. ‘Door te werken op locatie spreek ik veel mensen over wat hen bezighoudt’, vertelt Corine Verver: ‘Ik wil dat graag ook van ú horen. Of u nu komt met een vraag, een klacht, een goed idee of wat u ook maar met mij wilt bespreken, u bent van harte welkom! In ieder geval ben ik zeer geïnteresseerd in uw mening als het gaat over de onderwerpen waar ik verantwoordelijk voor ben binnen het college van burgemeester en wethouders: burgerzaken, dienstverlening, cultuur, burgerparticipatie, wijkteam (Sterk Papendrecht), Wmo, volwassenenzorg, evenementen en omgevingsvisie.’