Aardgasvrij wonen? Kom dan op 25 juni naar de informatiebijeenkomst en maak kans op één van de prijzen

Bent u benieuwd hoe wij ons als gemeente voorbereiden op de overgang naar aardgasvrij en wat u als inwoner daar nu al voor kunt doen? Of wilt u ons graag vertellen hoe u betrokken wilt worden bij de aardgasvrije toekomst? Dan nodigen we u van harte uit op dinsdag 25 juni in het gemeentehuis.

Op deze avond staan er twee sessies gepland. De eerste sessie start om 18:30 en de tweede om 19:45 uur. Beide sessies duren maximaal één uur.

Tijdens de sessies zullen het Regionaal Energieloket en de Regio Drechtsteden een presentatie geven. Hier hoort u waarom we van het aardgas af gaan, welke aardgasvrije oplossingen in Papendrecht kansrijk zijn en met welke maatregelen u zich al kunt voorbereiden  Ook wordt  ingegaan op de Transitievisie Warmte 1.0 en hoe de gemeente de komende tijd samen met partners verder gaat werken aan een aardgasvrij Papendrecht. Tevens is er ruimte voor vragen, en kunt u via een interactieve tool input leveren. Neem daarvoor uw smartphone of tablet mee.

Wilt u meer weten over uw eigen woning?

Het Regionaal Energieloket is een unieke samenwerking tussen gemeenten, lokale organisaties en het bedrijfsleven om u te helpen met het verduurzamen van uw woning. U kunt gratis en onafhankelijk advies opvragen. Dit kan via www.regionaalenergieloket.nl/papendrecht of telefoonnummer 088 525 4110.

Heeft  u vragen?

Neem dan contact op met mevrouw Spaans van de gemeente Papendrecht op telefoonnummer 078 770 6369 of via duurzaam@papendrecht.nl.