Wethouder Paans bezoekt VandeGrijp

Het bedrijf VandeGrijp is gespecialiseerd in de productie van grote stalen buizen en pijpleidingen en verhuur van drijvend materieel voor de natte aannemerij vanuit eigen haven.

Deze materialen worden veelal gebruikt in de offshore en baggerindustrie. Daarnaast verhuurt het bedrijf pijpleidingen die bij werkzaamheden ingezet kunnen worden als tijdelijke omleiding voor het rondpompen van grondwater, baggerspecie of proceswater. Van dit soort buizen hebben zij maar liefst vijfenzeventig kilometer op voorraad.

Het bedrijf is met zo’n vijftig werknemers een sterke speler die zich staande weet te houden in een concurrerende internationale markt. Daarnaast is de onderneming erg betrokken bij ontwikkelingen op bedrijventerrein Oosteind waar het gevesitgd is. Reden te meer voor wethouder Pieter Paans van economie & financiën om een bezoek te brengen en zich door het management uitgebreid te laten uitleggen hoe deze bijzonder compacte fabriek hoogwaardige buizen produceert uit stalen platen. VandeGrijp is een uitstekend voorbeeld van de vele internationaal opererende bedrijven die actief zijn als toeleverancier van de  maritieme sector en hier in de regio gevestigd zijn.

Wethouder Paans bezoekt VandeGijp