Buurtbemiddeling: Spetterende feestdagen?

Hoe fijn is het als u heerlijke feestdagen kunt beleven, met vrienden of familie. Heerlijk rustig of juist een feestje. Denkt u daarbij af en toe ook aan uw buren? Want een goede relatie is heel wat waard. Als die relatie onder druk staat, kan Sterk Papendrecht u misschien helpen met buurtbemiddeling.

Prettige contacten met uw buren maken het mogelijk irritaties over en weer te bespreken en afspraken te maken over wat u beiden fijn vindt. Is het contact niet zo goed en wilt u hier verbetering in brengen? Een klein gebaar kan een hoop betekenen, de 'ouderwetse' kerstkaart bijvoorbeeld. Het gesprek aangaan op het moment dat de emoties niet in de weg zitten is een manier om zaken te bespreken en aan te pakken.

Komt u er zelf echt niet uit? Dan staat Sterk Papendrecht voor u klaar met buurtbemiddeling. Buurtbemiddeling heeft haar nut ruim tien jaar bewezen. Buren lossen daarbij hun onderlinge problemen op met hulp van twee vakbekwame buurtbemiddelaars die zich belangeloos inzetten om beide partijen te motiveren om tot een oplossing te komen. U bent en blijft zelf verantwoordelijk maar krijgt een steuntje in de rug.

Buurtbemiddeling is bereikbaar op 078 6154741 of stuur een email naar laura.vanderheide@sterkpapendrecht.nl Fijne feestdagen!