Fiets in de maand september naar je werk en win mooie prijzen

September is 'Fiets-naar-je-werk-maand'. Daarom organiseert de provincie Zuid-Holland samen met de Fietsersbond een fietscompetitie waarmee mooie prijzen te winnen zijn.

September is de Fiets naar je Werk-maand van ‘Love to Ride’! Doe mee met dé fietscompetitie van Nederland, al meer dan drieduizend deelnemers gingen je voor. Schrijf je gratis in via www.lovetoride.net, meld je bedrijf aan, werf collega's, fiets minimaal 10 minuten en win mooie prijzen zoals een Ortlieb fietstas, Garmin activity tracker en Maium regenjas!


Zó doe je mee


Samen met collega’s van jouw eigen bedrijf (afdeling mag ook) vorm je een team. Als team strijd je tegen andere bedrijven -zowel binnen áls buiten je eigen organisatie- om de eeuwige roem met het hoogste percentage actieve deelnemers. Daarnaast maak je als individu met jouw ritten elke week opnieuw kans op diverse prijzen. Hoe meer ritten, hoe meer kans in de wekelijkse loterij. Zo registreer je jouw team:
•    Maak een profiel aan op lovetoride.net;
•    Geef aan voor welk bedrijf je fietst;  
•    Ben je het eerste teamlid? Maak dan een nieuwe teamnaam aan, nodig deelnemers uit en maak meteen kans op een lekkere appeltaart;
•    Download de Love to Ride app, meld je aan en zet de app aan als je gaat fietsen;
•    Vergeten je app aan te zetten? Geen probleem! Via je persoonlijke profiel kun je handmatig ritten toevoegen op de website.

Werk jij in de buurt van de F15 snelfietsroute?


Iedereen mag meedoen, maar werk je in de buurt van de F15 snelfietsroute, dan maak je automatisch extra veel kans op mooie prijzen. De snelfietsroute F15 IJsselmonde is al gedeeltelijk klaar, de F15 Beneden Merwede helemaal. De provincie Zuid-Holland wil zoveel mogelijk mensen laten ervaren dat je met deze snelfietsroutes comfortabel en veilig naar je werk fietst. Daarom profiteren bedrijven –en jij als medewerker dus ook- in de buurt van de routes van extra gratis voordelen tijdens de ‘Fiets Naar Je Werk-maand:
•    Een gratis actiepakket met digitale toolkit, inclusief flyers en energierepen om uit te delen binnen je organisatie. Aanvragen kan via l.blankenstein@fietsersbond.nl
•    Extra veel prijzen zoals een Ortlieb fietstas, Garmin activity tracker en Maium regenjas.
•    Neem het op tegen de buren: je strijdt tegen andere bedrijven van vergelijkbare grootte langs de snelfietsroute en in Zuid-Holland. In elke omvangscategorie wint het bedrijf met het hoogste percentage actieve deelnemers de F15 bedrijvencompetitie en krijgt een certificaat.


Waarom meedoen?


Wat vaker naar je werk fietsen –mits je natuurlijk op fietsbare afstand woont- heeft veel voordelen: het is gezond, je vermijdt de files, geniet van de natuur, komt tot rust en spaart het milieu. En tijdens de Fiets naar je Werk-maand strijdt je ook nog eens samen met je collega’s tegen andere teams om de eer en om leuke prijzen. Een mooie stok achter de deur om wat vaker de fiets te pakken.
Love to Ride
Love to Ride is een internationale fietsstimuleringscampagne die al jaren een succes is in Europa. Enkele jaren geleden bracht de Fietsersbond de campagne ook naar Nederland. Dat werd warm ontvangen door ons fietsland. Sindsdien hebben al zo’n drieduizend deelnemers meegedaan aan de Love to Ride campagne. De provincie Zuid-Holland maakt de Fiets naar je Werk-maand mede mogelijk. Samen Bereikbaar ondersteunt de campagne in Zuid-Holland.
www.lovetoride.net/nederland

september is fiets naar je werk maand. Doe mee en win mooie prijzen

Woon je in de buurt van snelfietsroute F15? Dan maak je extra veel kans om een prijs te winnen