Doe mee met actie spouwmuurisolatie

Samen met het Regionaal Energieloket houdt de gemeente Papendrecht een actie om isolatie van spouwmuren makkelijker en goedkoper te maken.

Goede isolatie zorgt voor een prettig en comfortabel woonhuis dat koel is in de zomer en warm in de winter.

Met spouwmuurisolatie verlaagt u verder uw energierekening. De kosten zijn relatief laag en de terugverdientijd is kort. Daarnaast verbetert u uw wooncomfort en is het beter voor het klimaat. Isoleren via de actie van het Regionaal Energieloket levert u gemak en kostenvoordeel op. U profiteert van een hoogwaardig product tegen een scherpe prijs. De deelnemende isolatiebedrijven zijn gecertificeerde isolatiespecialisten uit onze regio.

Checklist


Op https://regionaalenergieloket.nl/papendrecht vindt u een checklist om te zien of spouwmuurisolatie geschikt is voor uw woning. Hier kunt u ook het informatiepakket downloaden en een prijsoverzicht bekijken.

Doe ook mee!


1.    U kunt zich vrijblijvend inschrijven voor de actie Spouwmuurisolatie via https://regionaalenergieloket.nl/papendrecht
2.    het isolatiebedrijf neemt contact met u op om een afspraak in te plannen voor een adviesgesprek
3.    na uw adviesgesprek ontvangt u een persoonlijke offerte voor de isolatiemaatregelen
4.    u besluit vervolgens of u mee wel of niet mee wilt doen met de actie.

Meer informatie


Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met het Regionaal Energieloket via vragen@regionaalenergieloket.nl of via 088-525 4110.

met de actie spouwmuurisolatie wordt isoleren makkelijker en goedkoper