Het laatste nieuws van de gemeente

• College op bezoek bij Suppord

24 juni 2022

Het nieuwe college van Papendrecht maakte gisteren kennis met Suppord, het jeugd en jongerenwerk van de gemeente Papendrecht. De wethouders kregen een rondleiding en uitleg over het jeugd- en jongerenwerk op de locatie aan de Boeieraak 1.

• Nieuwe portefeuilleverdeling college van B&W vastgesteld

10 juni 2022

Donderdag 9 juni is het bestuursakkoord 'Samen maken we Papendrecht' besproken in de gemeenteraad en zijn de vijf nieuwe Papendrechtse wethouders benoemd en vervolgens geïnstalleerd.

• Jaarrekening 2021 in het college besproken

08 juni 2022

Elk jaar laat de gemeente in de jaarrekening zien waaraan zij het afgelopen jaar geld heeft besteed. Het jaar 2021 is wederom, net als in 2020 een uitzonderlijk jaar geweest. Mede door de Corona-pandemie.

• Benoeming kandidaat-wethouders in raadsvergadering 9 juni

08 juni 2022

Donderdagavond 9 juni wordt tijdens de raadsvergadering het bestuursakkoord van de partijen PAB, VVD, CDA, CU en SGP besproken. Op deze avond staat ook de benoeming van de kandidaat-wethouders op de agenda.

• Bestuursakkoord: Samen maken we Papendrecht

01 juni 2022

De formatie is afgerond. De partijen PAB, VVD, CDA, CU en SGP hebben hun visie voor Papendrecht verwoord in een bestuursakkoord. Die visie bevat zowel ambities voor de toekomst als ideeën over bestuursstijl. Gezamenlijk nemen zij bestuursverantwoordelijkheid en dragen alle vijf een wethouderskandidaat voor. Drie van hen gaan aan de slag als parttimer.

• Rietgorscollectie 50 jaar – Het favoriete kunstwerk van waarnemend burgemeester Annemiek Jetten

31 mei 2022

De balletdanser van kunstschilder D. Henkes is het favoriete schilderij van waarnemend burgemeester Annemiek Jetten. Het schilderij hangt op haar werkkamer en geeft weer, waar de burgemeester voor staat.