Het laatste nieuws van de gemeente

• Afscheid van Annemiek Jetten

08 februari 2023

Papendrecht heeft afscheid genomen van haar waarnemend burgemeester

• Papendrecht leeft mee met slachtoffers aardbeving Turkije en Syrië

08 februari 2023

De actuele, indringende beelden en het nieuws over de zware aardbevingen en de vele slachtoffers in Turkije en Syrië maken ook bij ons veel los.

• Allego laadpalen tijdelijk buiten gebruik

01 februari 2023

Allego is per direct genoodzaakt om 400 publieke AC laadpalen in Nederland tijdelijk buiten gebruik te stellen als gevolg van een veiligheidsissue dat aan het licht is gekomen bij onderhoudswerkzaamheden.

• Papendrecht verkeersveiliger

24 januari 2023

Heeft u ideeën waar in Papendrecht het verkeersveiliger kan? Kom dan naar onze marktkraam en schrijf uw idee op.

• Papendrecht herdenkt Watersnoodramp 1953

23 januari 2023

Woensdag 1 februari 2023 herdenken we dat het zuidwesten van Nederland 70 jaar geleden werd getroffen door de Watersnoodramp. Als gevolg van de overstromingen in de nacht van zaterdag 31 januari op zondag 1 februari 1953, verloren 1.836 mensen hun leven. Ook in Papendrecht vielen er twee slachtoffers. De herdenking vindt plaats bij het herdenkingsmonument bij de dijkpaal aan de Noordhoek. Iedereen is welkom bij de herdenking.

• Installatie nieuwe burgemeester

08 februari 2023

Mevrouw Margreet van Driel wordt per 8 februari 2023 de nieuwe burgemeester van Papendrecht.

• Fonds voor gratis sport en cultuur voor inwoners opnieuw beschikbaar

19 januari 2023

Volwassenen met een laag inkomen kunnen hierdoor gratis sporten of aan culturele activiteiten deelnemen.