Nieuws RSS icoon

Het laatste nieuws van de gemeente

• The DriveXperience voor jonge rijbewijsbezitters

23 augustus 2019

De gemeenten Papendrecht en Hendrik-Ido-Ambacht houden zaterdag 21 en 28 september een praktijkdag voor jonge autorijders die sinds kort in het bezit zijn van een rijbewijs.

• Proeverij van sport, cultuur en welzijn

23 augustus 2019

Zaterdag 28 september vindt tussen 13.00 en 16.30 uur een proeverij van sportclubs, culturele instellingen en zorgorganisaties plaats op het marktplein, georganiseerd door het vrijwilligerspunt van Sterk Papendrecht.

• Asfalteringwerkzaamheden op diverse locaties

23 augustus 2019

Vanaf maandag 26 augustus start KWS Infra met onderhoud van asfalt. Hierdoor is de Oostkil op donderdag 29 augustus tijdens de werkzaamheden geheel afgesloten. Omleidingsroutes worden met borden aangegeven. Op plekken waar het nodig is, begeleiden verkeersregelaars het verkeer.

• Meld evenementen 2020 aan vóór 1 oktober 2019

14 augustus 2019

Bent u van plan een evenement te houden in 2020? Meld dat dan vóór 1 oktober 2019 bij de gemeente.

• Doe mee met actie spouwmuurisolatie

14 augustus 2019

Samen met het Regionaal Energieloket houdt de gemeente Papendrecht een actie om isolatie van spouwmuren makkelijker en goedkoper te maken.

• Ontdek wat energie besparen jou oplevert!

06 augustus 2019

Doe mee met de actie spouwmuurisolatie in de Drechtsteden! Meedoen levert je gemak en kostenvoordeel op. Je profiteert van een hoogwaardig product tegen een scherpe prijs.

• Bijeenkomst over leefomstandigheden Papendrechtse senioren vol

31 juli 2019

De gemeente Papendrecht wil graag weten of ouderen fijn wonen in Papendrecht en wat er eventueel voor hen verbeterd kan worden. Daarom is er een bijeenkomst op woensdag 7 augustus in het gemeentehuis. Inmiddels is de bijeenkomst vol, aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

• Wie neemt website oud-papendrecht.nl over?

31 juli 2019 screenshot website oud-papendrecht.nl

Het betreft een particuliere website met veel historische informatie en beeldmateriaal van Papendrecht.

• Wijkhopper in heel Papendrecht

31 juli 2019

Vanaf 1 augustus 2019 rijdt de Wijkhopper in alle wijken van Papendrecht.

• Jaarrekening 2018 goedgekeurd door gemeenteraad

17 juli 2019

In de jaarrekening blikt Papendrecht terug op het jaar 2018. De jaarrekening geeft inzicht in de prestaties die de gemeente het afgelopen jaar heeft geleverd en de stappen die zijn gezet in het bereiken van de doelen. Ook geeft de jaarrekening inzicht in de financiële middelen die zijn ingezet om dit alles mogelijk te maken.