Nieuws RSS icoon

Het laatste nieuws van de gemeente

• Quick Scan Lokale Democratie

18 september 2020

De gemeente wil graag met u in gesprek. Hoe werken wij samen in onze gemeente? We horen graag wat u ervan vindt.

• School op Seef labels voor vier basisscholen

18 september 2020
  • Doe mee met World cleanup Day

14 september 2020

Op zaterdag 19 september is het World Cleanup Day; de dag waarop de hele wereld een grote opschoonbeurt krijgt. Dit is hét moment om samen de handen uit de mouwen te steken voor een stralend schoon Papendrecht! Doet u mee?

• Doe mee met de isolatieactie in gemeente Papendrecht

14 september 2020

Energie besparen en tegelijkertijd de energierekening omlaag brengen? Een goede eerste stap hierin is het isoleren van uw woning. Door goed te isoleren blijft de woning koel in de zomer en warm in de winter. Daardoor woont u prettiger en verbruikt u minder energie. De gemeente Papendrecht start op 15 september 2020 met een isolatieactie voor haar inwoners. Met deze actie kunnen inwoners hun woning isoleren voor een scherpere prijs en goede kwaliteit.

• Resultaten maaibeleid bekeken

14 september 2020

Op 4 en 11 september zijn de resultaten van het maaibeleid onder de loep genomen. Diverse raadsleden, inwoners en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties (zoals Educatie BIJ de Heerlijkheid en de Natuur- en Vogelwacht), wethouder Janssen en enkele medewerkers van de gemeente hebben op de fiets diverse locaties met elkaar bekeken en besproken.

• Concept-omgevingsvisie: "Een duurzame toekomst met een krachtige gemeenschap"

10 september 2020

Samen met inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties hebben we nagedacht over de toekomst van ons dorp. Hoe zorgen we ook de komende jaren samen voor een prettig leefklimaat voor al onze inwoners? En hoe verankeren we de wensen voor de toekomst in onze fysieke leefomgeving?

• Doe mee met de schoolbrengweek

09 september 2020

Kom ook gezellig lopend of op de fiets naar school!

• Extra kavel Land van Matena beschikbaar

09 september 2020

In het Papendrechtse nieuwbouwgebied Land van Matena is een nieuwe kavel beschikbaar gekomen.

• OPGELET! Maak geen afspraak via de website www.afspraakloket.nl

11 september 2020

Bij meerdere gemeenten in Nederland komen klachten binnen van inwoners die zijn opgelicht door de website www.afspraakloket.nl

• Werkbezoek aan DiLAGO Hijs- en Heftechniek B.V.

08 september 2020

Het van origine Papendrechtse familiebedrijf DiLAGO is al ruim 40 jaar werkzaam in de hijs- en heftechniek.