Asfalteringswerkzaamheden op de Westkil

Op donderdag 17 en vrijdag 18 oktober worden er asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd op de Westkil, tussen de Burgemeester Keijzerweg en de Zuidkil. De werkzaamheden duren naar verwachting tot vrijdag 18 oktober.

Wat gaan we doen?
De werkzaamheden omvatten het wegvak van de Westkil tussen de Burgemeester Keijzerweg en de Zuidkil. De uit te voeren werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het vervangen van de asfaltdeklaag. Op enkele plekken moet de gehele asfaltconstructie worden vernieuwd. Na het aanbrengen van de asfaltdeklaag worden er nieuwe belijning en wegmarkeringen aangebracht.

Waarom werkzaamheden aan deze weg?
De asfaltweg voldoet niet meer aan de gewenste kwaliteit. Door vervanging van de asfaltdeklaag gaan de wegen weer voor langere periode mee.

Bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden
In de periode van 14 oktober t/m 18 oktober worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de Westkil. U kunt dan gewoon over de weg rijden, met uitzondering van donderdag 17 en vrijdag 18 oktober. Dan vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats en is de weg afgesloten voor het verkeer tussen 07:00 en 17:00 uur. Het autoverkeer wordt omgeleid via de Burgemeester Keijzerweg – Ouverture – Noordkil. Met informatieborden worden de omleidingsroutes K en N aangegeven. U kunt de omleidingsroutes ook in de film hieronder of hier bekijken.
Busomleidingen vindt u op de website van Qbuzz.

Vragen?
Mocht u vragen hebben over de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met de heer R. (Ricardo) Schoonderwoerd van aannemersbedrijf Gebr. Van Kessel Wegenbouw B.V. te Dordrecht, telefoonnummer 06-11 00 85 85.
Namens de gemeente Papendrecht is de opzichter, de heer J.W. (Jan) Verwers het eerste aanspreekpunt, hij is bereikbaar via telefoonnummer 078-770 6276. Is de opzichter afwezig of zijn er bijzondere zaken, dan kunt u de directievoerder van de gemeente, de heer R. (Ronald) Borghuis bellen. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 078-770 6254.