Asfalteringswerkzaamheden P.C. Hooftlaan

Maandag 7 oktober starten asfalteringswerkzaamheden op de P.C. Hooftlaan, tussen de Constantijn Huygenslaan en de Jacob Catslaan.

De werkzaamheden duren naar verwachting tot vrijdag 11 oktober.

Wat gaan we doen?
De werkzaamheden omvatten het wegvak van de P.C. Hooftlaan tussen de Constantijn Huygenslaan en de Jacob Catslaan. De uit te voeren werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het vervangen van de asfaltdeklaag. Op enkele plekken moet de gehele asfaltconstructie worden vernieuwd. Na het aanbrengen van de asfaltdeklaag worden er nieuwe belijning en wegmarkeringen aangebracht.

Waarom werkzaamheden aan deze weg?
De asfaltweg voldoet niet meer aan de gewenste kwaliteit. Door vervanging van de asfaltdeklaag gaan de wegen weer voor langere periode mee.

Bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden
Gedurende de werkzaamheden is het wegvak van de P.C. Hooftlaan tussen de Constantijn Huygenslaan en de Jacob Catslaan afgesloten voor het verkeer. Het autoverkeer wordt omgeleid via de Veerweg – Rembrandtlaan – Jacob Catslaan. Met informatieborden worden de omleidingsroutes C en M aangegeven. U kunt de omleidingsroutes op deze kaart of in onderstaande film bekijken.

Busomleidingen vindt u op de website van Qbuzz.

Vragen?
Mocht u vragen hebben over de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met de heer R. (Ricardo) Schoonderwoerd van aannemersbedrijf Gebr. Van Kessel Wegenbouw B.V. te Dordrecht, telefoonnummer 06-11 00 85 85.
Namens de gemeente Papendrecht is de opzichter, de heer J.W. (Jan) Verwers het eerste aanspreekpunt, hij is bereikbaar via telefoonnummer 078-770 6276. Is de opzichter afwezig of zijn er bijzondere zaken, dan kunt u de directievoerder van de gemeente, de heer R. (Ronald) Borghuis bellen. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 078-770 6254.